Organizujemy szkolenia dla grup

OFERTA DLA GRUP SZKOLENIOWYCH

CENA: 120,- zł / doba hotelowa za 1. osobę (od 1 października do 30 kwietnia).
CENA: 140,- zł / doba hotelowa za 1. osobę (od 1 maja do 30 września).

CENA OBEJMUJE :

  • nocleg w pokoju 2-osobowym,
  • śniadanie,
  • obiadokolację,
  • serwis kawowy,
  • wynajem sali konferencyjnej,
  • bezprzewodowy dostęp do Internetu,
  • miejsca parkingowe,
  • korzystanie z kortu do tenisa,
  • korzystanie z basenu z wodą morską w ogrodzie (od 1.05 do 30.09 podgrzewany kolektorem solarnym),
  • korzystanie z boiska do koszykówki,
  • korzystanie z boiska do siatkówki
  • oraz bezpłatny wstęp do groty solnej i korzystanie z jej leczniczych właściwości.

Uzupełnieniem oferty szkoleniowej są

  • różnego rodzaju imprezy,
  • bankiety,
  • festyny z udziałem artystów i zespołów muzycznych, biesiady grillowe z pieczonym prosiakiem,
  • spływy kajakowe,
  • kuligi,
  • rozgrywki sportowe,
  • dyskoteki
  • i imprezy karaoke

Oferta - cena 185 zł / za osobę

Tradycyjne przywitanie chlebem i solą, a następnie lampka szampana.

ZUPY
(dwie do wyboru z poniższych, serwowane w wazach)

  • rosół
  • krem z kurek
  •  krem szparagowy
  • zupa pomidorowa z ryżem lub makaronem
  • krem kalafiorowy
  • zupa cebulowa
  • flaczki
  • krem pieczarkowy
  • zupa z kalmarów
  • krem z brokuł
  • krem warzywny
  • zupa jarzynowa

DANIE GŁÓWNE GORĄCE
(jedno do wyboru, serwowane)

  • kotlet de volaille z masłem, pieczone ziemniaki, sałatka wiosenna z sosem winegret
  • kotlet schabowy z pieczarkami, ziemniaki puree, kapusta zasmażana
  • zraz wołowy, kasza gryczana, buraczki zasmażane
  • kotlet po hetmańsku zapiekany serem, ziemniaki z wody, bukiet warzyw
  • rolada wieprzowa faszerowana, sos kurkowy, ryż, surówka z pomidorów (feta, bazylia)
  • antrykot z indyka, kluski śląskie, modra kapusta z rodzynkami i pomarańczą

PIERWSZE DANIE GORĄCE
(jedno do wyboru, serwowane)

  •  zupa gulaszowa
  •  strogonoff drobiowy
  •  kwaśnica z kiełbasą
  •  zupa węgierska
  •  krem z jarmużu z pulpetami;

DRUGIE DANIE GORĄCE
(dwa do wyboru, serwowane) 

  • pieczeń wieprzowa w sosie pieprzowym
  • kieszonki drobiowe nadziewane warzywami
  • pierś z kurczaka grillowana
  • karkówka w sosie własnym
  • udka pieczone na słodko-kwaśno
  • chrupiące nuggetsy z sosem czosnkowym lub koktajlowym
  • łosoś z pieczarkami i koperkiem

TRZECIE DANIE GORĄCE
(dwa do wyboru)

  • klopsiki w sosie pomidorowy lub koperkowym
  • bigos staropolski
  • gołąbki kociewskie
  • leczo
  • papryka faszerowana
  • pałki kurczaka w curry
  • pierogi w trzech smakach do wyboru
  • żeberka pieczone w miodzie lub w kapuście

CZWARTE DANIE GORĄCE
(jedno do wyboru)

  • barszcz czysty z uszkami lub krokietem
  • żur staropolski z kiełbasą i jajkiem

ZAKĄSKI ZIMNE MIĘSNE
(pięć do wyboru)

  • schab ze śliwką
  • galantyna drobiowa
  • ozory w galarecie
  • roladki drobiowe faszerowane, w maladze
  • tatar huzarski na grzance
  • bukiet pieczonych mięs i kiełbas (karkówka pieczona, schab w ziołach, pieczeń rzymska, kabanos, polska, chrzan)
  • roladki drobiowe z krewetkami w sosie holenderskim
  • galaretka wieprzowa  
  • zimne nóżki
  • żołądki w galarecie
  • szparagi w szynce
  • paszteciki w cieście francuskim 

ZAKĄSKI ZIMNE RYBNE
(pięć do wyboru)

  • rolmopsy
  • śledź z cebulą
  • ryba po grecku
  • sałatka śledziowa
  • śledzik po zblewsku
  • śledzik po kaszubsku
  • pstrąg wędzony

SAŁATKI
(trzy do wyboru)

  • sałatka jarzynowa
  • sałatka grecka
  • sałatka gyross
  • sałatka z mięsem drobiowym i ananasem
  • sałatka z tuńczykiem
  •  pikantna sałatka makaronowa

DODATKI

  • pieczywo
  • masło
  • pomidor
  • ogórek

NAPOJE

  • herbata
  • kawa (serwowana przez cale wesele)
  • woda jonizowana, niegazowana z cytryną i miętą

STÓŁ WIEJSKI cena 1200,- zł
(udekorowana lada chłodnicza w cenie)

  • galareta wieprzowa
  • salceson biały, ozorowy
  • pasztetowa
  • pasztet pieczony
  • kaszanka
  • schab wędzony
  • schab pieczony
  • słonina wędzona
  • kiełbasa polska
  • kabanosy
  • smalec z cebula i jabłkiem
  • ogórki kiszone
  • chleb wiejski
  • chrzan musztarda i ocet
  • boczek parzony

DANIA NA GORĄCO
na zamówienie wg gustu Klienta

  • Prosiak pieczony, nadziewany kaszą gryczaną i podrobami 
    cena: 1.000,- zł /1 szt. dla ok. 40 osób
  • Dzik pieczony
    cena: 2.000,- zł -/1szt. dla ok. 100 osób
  • Szynka z kością pieczona (waga ok.5 kg)
    cena: 500,- zł - /1 szt.
  • Szynka z kością parzono-wędzona (waga ok.5 kg)
    cena: 500,- zł - /1 szt.
  • Indyk pieczony w całości (waga ok.8/9 kg) 
    cena 850,- zł - /1 szt.
  • Łosoś faszerowany w całości (waga ok.3 kg) 
    cena 500,- zł - /1 szt.

USŁUGI DODATKOWE

  • obsługa baru przez BARMANA (alkohol klienta) - 300,- zł
  • dekoracja sali weselnej - 1.000,- zł
  • pokrowce na krzesła - 5,- zł szt.
  • wymiana krzeseł wraz z pokrowcami - 15 zł szt.
  • tort Młodej Pary podany w ogrodzie przy świecach i pochodniach 1.000,- zł
  • fontanna czekoladowa - ok. 600,- zł
  • wypożyczenie fontanny alkoholowej - 100,- zł
  • słodki stół - cena ustalana indywidualnie
  • owocowy stół - cena ustalana indywidualnie

NOCLEGI

Cena  zależna od ilości wynajętych pokoi 100-150 zł /pokój.


DODATKOWE ATRAKCJE

  • pokaz sztucznych ogni - 2.500,- zł
  • taniec w chmurach 500,- zł

Oferujemy również Państwu atrakcje specjalne jak:

  • zaślubiny w ogrodzie
  • płatki róż z paralotni
  • pokazy taneczne
  • miotacz ognia
  • pokaz barmański.
     
    Ceny ustalane są indywidualnie.

Pokój 2-osobowy

(jako 1-osobowy) 

Pokój 2-osobowy  Pokój 2-osobowy  Pokój 2-osobowy
 PLN 140 PLN 140   PLN 140 PLN 140
śniadanie  śniadanie  śniadanie   śniadanie 
 

Ciasteczka

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem